MAGYAR CSILLAGÁSZATI EGYESÜLET - CSILLA LISTA ARCHIVUM #1128

Pakson Ingyenes Satrazas Is
Re: ---== CSILLA #1123 ==---
Yantrak
Starshine
tavcso nagyitasa


Dátum: 1999. június 9., 13:20
Feladó: Külső hozzászóló --
Tárgy: Yantrak


Sziasztok!

Szeretnem felhivni a figyelmeteket egy olyan dologra, amellyel sokat segithettek magatoknak és masoknak. Ezek pedig a YANTRAK.

Mi a YANTRA?

A yantra egy vedikus szimbolum, tehát az osi Indiabol valo. Regen az emberek ilyen szimbolumokkkal gyogyitottak es ertek el mindenfele celokat. A yantrat egy vorosrez lemezbe kell belevesni es be kell aranyozni, utana pedig egy szertartas segitsegevel beavatni. Nyakban viselheto talizmankent is elkeszitheto. Sokfele yantra letezik. A Yantra Isten kulonbozo energiainak a megtestesulse geometriai abrak formajaban, szimbolumban. Minden yantrahoz tartozik egy mantra is, amely a szimbolum hangalakja.

Jomagam gyogyitassal es vedikus asztrologiaval is foglalkozom, igy nap mint nap alkalmazom a yantrakat. Vannak olyanok, amelyek sulyos betegsegbol segitenek felepulni, vagy gazdagga tesznek, segitenek a karrieredben, ferjjel, feleseggel vagy gyerekaldassal latnak el. Vannak olyanok is, amelyek az ellensegektol vedenek meg, vagy a szellemektol, atkoktol. Masok lelki bolcsesseget es megvilagosodast adnak.

A yantra kivalasztasa szemelyre szabott, a horoszkop (es az igenyek) alapjan tortenik. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, akkor írjatok egy üzenetet a   cimre. Mint emlitettem, vedikus (indiai) asztrologiaval is foglalkozom, illetve prana-gyogyitassal. Ha barmiben tudok segiteni, akkor csak uzenjetek!

Szeretettel, Gauranga Das


Gauranga Das  
Address: 2092 Budakeszi Erdo u. 108 Hungary
Phone: +36-30-914-08-39   
Kezdőlap | Levelezőlisták