MAGYAR CSILLAGÁSZATI EGYESÜLET - CSILLA LISTA ARCHIVUM #5487

Ismét CSILLA!


Dátum: 2007. április 14., 22:49
Feladó: Nyözö -- nyozo (a) mcse.hu
Tárgy: Ismét CSILLA!


Kedves CSILLA-barátok, kedves Olvasók!
Örömmel jelentem, hogy ma éjfélkor ezzel a levéllel (meg ha még írna valaki éjfélig akkor értelemszerűen azzal együtt) kimegy az új egybe-CSILLA első száma. Hosszas tanakodás tán abban maradtunk, hogy az utolsó régi és az első új szám közöttieket nem küldjük ki ismételten. Az utolsó szám a #5485 volt, ami sajnos már töredékesen jelent meg. Az elmúlt napok azonnal megjelenő számai az archívumban lesznek elérhetőek, ezekhez lesz a #5486 szám hozzárendelve. Ez a mostani tehát a #5487 számot viseli. Tudjuk, hogy sosem fogunk minden igénynek megfelelni -- de reméljük, hogy a javított, két hete a 10. életévébe lépett CSILLA legtöbbünknek örömet, és nem bosszúságot okoz majd. 10 év azért valljuk be nem kevés -- nem túl sok hasonló fórum élt meg ilyen kort ebben a rohamtempóban növekvő "szép új világban"...
Itt tartozom köszönettel mindazoknak akik segítettek a rendszer fejlesztése során: a hibákat és a próbákat tűrő tagságunknak, a rendszer tesztelésében és a kommunnikációban segítő Balaton Lacinak, és nem utolsósorban kedvesemnek Emesének aki szintén aktívan teszelte a rendszert, ráadásul elviselte, hogy a kevés szabadidőm jelentős százalékát erre fordíthattam.
Kívánok mindenkinek derült egeket, kellemes listalevelezést a következő évtizedben is: Nyözö (Nagy Zoltán A.)
Ui.: sajnos éppen éjfél előtt valamivel a szerverünk szolgáltatója leszakadt az internetről, így rajtunk kívül álló okok miatt a #5487 csak most jelenhetett meg.


   
Kezdőlap | Levelezőlisták