MAGYAR CSILLAGÁSZATI EGYESÜLET - CSILLA LISTA ARCHIVUM #7039

Keszthelyi Sándor Napóra fényképezési akció!


Dátum: Thu, 21 Apr 2011 13:32:09 +0200
Feladó: Keszthelyi Sándor
Tárgy: Napóra fényképezési akció!


A leghosszabb ideje megjelenő hazai természettudományos havi folyóirat is szeretne egy nagyobb írást megjelentetni a hazai napórákról (fényképekkel illusztrálva), valamint a legnagyobb példányszámú és legrégebben folyamatosan megjelenő havi csillagászati folyóirat is nagyon vár egy napórás képmellékletet.

Mindkettőnek a szöveget megírnám, de szeretném azokat szép és érdekes és pláne friss hazai napórás képpel illusztrálni. Így azt kérem, hogy akinek lehetősége van lefényképezni napórákat környezetében, utazásai alatt - legyen szíves megtenni és az ilyen képeket elküldeni. A határidő legyen 1 hónap, azaz május 21.

Lehet régi napóra mai képe, lehet egy újabb készítésű vagy különös napóra is. Színes fényképek közléséről van szó. A felbontásban 300 dpi elég. Nagyon-nagyon kiváló képeket a fent említett lapok címoldalra is kitennének! Ilyen szándékúak ne feledjék, hogy ebben az esetben a fényképük ne fekvő hanem álló pozíciójú legyen!

A segítőknek a szokásos honorárium jár: a napórákat ábrázoló fényképüknél a nyomda feltünteti nevüket, hálásan megörökítve és rögzítve szíves segítségüket a lapok olvasói és így az örökkévalóság felé!

Egyúttal nagyon kellemes tavaszi napéjegyenlőség utáni holdtöltét követő első vasárnapot kívánok!

Keszthelyi Sándor (Köszö)

Pécsi Tudományegyetem
?Magyarország első egyeteme?
A Pécsi Tudományegyetemé az Év Campus Honlapja
Ez a levél hivatalos Anti-Vírus programmal ellenőrizve
Kérjük, óvja a természetet, ha nem szükséges, ne nyomtassa ki ezt a levelet!

   
Kezdőlap | Levelezőlisták