MAGYAR CSILLAGÁSZATI EGYESÜLET - CSILLA LISTA ARCHIVUM #7194

Keszthelyi Sándor Egy grafomán szerző Égi Világa...


Dátum: Thu, 17 Nov 2011 12:05:09 +0100
Feladó: Keszthelyi Sándor
Tárgy: Egy grafomán szerző Égi Világa...


Szokásom felírni és leírni mindent, és ez alól az amatőrcsillagászat sem kivétel. Szöveges beszámolóim általában megjelentek - régebben papíroson, jó pár éve levelezőlistákon is. Nem igaz, hogy a honlapokon és archívumokban a keresőrobotok azonnal és mind megtalálják, így volt vele munkám, hogy összeállítsak egy szöveggyűjteményt az elmúlt egy-másfél évtizedből.

Itt van:
http://egivilagom.blogspot.com/2011/10/udvozlet-az-olvasoknak.html

Hogy ez blog vagy sem, vagy csak egy blognak álcázott saját honlap - a lényeg, hogy bízvást nevezhető a csillagos égen általam látott, és szöveges formában rögzített jelenségek gyűjteményének.

Egyelőre 100 megfigyelést tettem ide. A balra levő listában egyrészt az időrend (évszám és hónap), másrészt a téma (holdsarlók, fogyatkozások, hullócsillagok, csillagfedések, bolygófedések, átvonulások a Nap előtt, üstökösök, változócsillagok, sarki fények, állatövi fények, légköroptikai jelenségek, űreszközök látványa) szerint lehet keresni. Én ezeket láttam és így láttam...

Ha a nagy többségnek nincs ellene kifogása, a szövegtár gyűjtését folytatom és bővítem az Égi Világomat. A bíztatásért itt mondok Ladányi Tamásnak köszö-netet!

Keszthelyi Sándor (Köszö)


________________________________
Pécsi Tudományegyetem
"Magyarország első egyeteme"
A Pécsi Tudományegyetemé az Év Campus Honlapja
Ez a levél hivatalos Anti-Vírus programmal ellenőrizve
Kérjük, óvja a természetet, ha nem szükséges, ne nyomtassa ki ezt a levelet!


   
Kezdőlap | Levelezőlisták